روغن های گیاهی روغن های گیاهی .

روغن های گیاهی

آیا با خواص روغن جوجوبا آشنا هستید؟

روغن جوجوبا خاصیت های زیادی دارد مانند:
درمان آکنه ، آفتاب سوختگی و زبری پوست البته برخی هم از روغن جوجبا برای ریزش مو استفاده می کنند مانند : روغن آرگان حتی از خواص جالب این روغن این هست که باعث می شود رویش مو تحریک شود و درمان ریزش مو کمتر شود.
امروزه روغن جوجوبا تبدیل به یکی از رایج‌ترین روش‌های درمان آکنه، پسوریازیس، آفتاب‌سوختگی و زبری پوست شده است.
برخی هم برای درمان ریزش مو از این روغن استفاده می‌کنند، چرا که می‌تواند رویش مو را تحریک کند.درمان جوش‌های سرسیاه و سرسفید از خواص روغن جوجوبا است.
این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهاب است و از رشد باکتری‌های مضر که باعث بروز آکنه در سطح پوست می‌شوند، جلوگیری می‌کند.
روغن جوجوبا از روغن‌های گیاهی مفید برای سلامت پوست و مو است و حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها به ویژه روی و ویتامین ای است .
به‌دلیل خواص فوق‌العاده‌ای که در سلامت پوست و موها دارد، استفاده از آن در لوازم آرایشی و بهداشتی گسترش  یافته است.

 


برای دیدن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

https://oiltti.com/362/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A8%D8%A7/


برچسب: روغن گیاهی، روغن جوجوبا،،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ مرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۱۲:۵۷ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)

خواص شگفت انگیز روغن خراطین

روغن خراطین چیست
در طی تحقیقات به عمل آمده روی روغن خراطین ، بیش از ۳۱ نوع اسید آمینه شناخته شده وجود دارد که ۱۸ نوع آن در بدن کرم خراطین وجود دارد .

جالب است بدانید کرم خراطین گونه ای از کرم های خاکی با نام علمی Eisenia Fetida میباشد.
خواص روغن خراطین اصل با توجه به مواد غنی همچون پروتئین ، الانتئین ، امگا ۶ ، امگا ۹ و امگا ۳ بی شمار است .

کاربرد روغن خراطین
خوشبختانه روغن خراطین هم مناسب آقایان و هم خانم ها می باشد.

با ماساژ آن روی موضع با افزایش خون رسانی ، عضلات موضع مورد نظر با جذب خراطین ، تغذیه شده و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن افزایش می یابد.

مکانیزم اثر روغن خراطین
روغن خراطین به علت داشتن مزاج مرطوب با مصرف مداوم باعث حجیم شدن قسمت های مختلف بدن میشود.

بدین صورت که با ماساژ روغن خراطین در موضع  مورد نظر باعث افزایش خون رسانی و تغذیه بافت  میشود که به رشد و افزایش حجم آن کمک میکند.

طریقه مصرف روغن خراطین
ابتدا با یک حوله یا دستمال زبر و تمیز و یا مواد اسکراب پوست موضع مورد نظر را به صورت ملایم کمی ماساژ دهید تا خون رسانی به بافت عضلات آن قسمت افزایش یابد سپس مقدار کمی از روغن خراطین را روی موضع ماساژ دهید تا به آرامی جذب پوست شود.

اگر موضع مورد نظر شما برای افزایش حجم بافت سینه میباشد برای تاثیر بیشتر بهتر است قبل از استفاده با مراجعه به متخصصین طب سنتی اقدام به بادکش کردن بافت کنید زیرا باعث افزایش خون رسانی و تاثیر عمیق تر روغن خراطین میشود.

طول دوره مصرف برای اثرگذاری روغن خراطین
حداقل مدت استفاده از روغن خراطین برای مشاهده تغییرات مطلوب ۴۰ روز میباشد اما برای تکمیل دوره مصرف و ایجاد اثر طولانی مدت ۳ تا ۶ ماه باید به طور مداوم مصرف گردد


برچسب: روغن خراطین ،،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۳۶:۳۶ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)

بک لینک چیست؟

بک لینک چیست؟

همه ما در سایت ها به لینک هایی برخورد کرده ایم که ما را به یک سایتی ارجاع میدهند. این لینک ها بک لینک نامیده میشود. معمولا این لینک ها ما را به سایت هایی ارجاع میدهند که یا سایت های مرتبط با سایت میزبان است یا دارای مطالب پرطرفدار میباشد.

بک لینک

در زمان های گذشته سایت ها میتوانستند با افزایش تعداد لینک ها اعتبارسازی نمایند. هزینه کمتری پرداخت میکردند و میتوانستند تعداد بسیار بالایی پروفایل و لینک های اسپم تهیه نمایند. اما در حال حاضر این لینک ها و بک لینک ها در گوگل جایی ندارد و گوگل به آن ها زیاد اهمیت نمی دهد و در واقع به لینک هایی که هویت بالایی دارند بیشتر اهمیت می دهد.

 

بک لینک PBN چیست؟

پی بی ان (PBN)  مخفف عبارت Private Blog Networks  می باشد.

ما برای لینک سازی به سبک  PBN نیاز به یک شبکه ی وبلاگی با هویت بالا داریم.لینک سازی پی بی ان (pbn) به صورت لایه ای میباشد.

بک لینک pbn

 

معمولا وب سایت یا وبلاگ هایی با موضوعات مختلف را برای ایجاد این ساختارها ایجاد کرده و این وبلاگ ها برای اعتبار بخشی به سایت های مورد نظر به کار میبرند. چند بک لینک ایجاد کرده و با این بک لینک ها کاربران را به سایت اصلی لینک میدهیم. با ادامه دادن این مراحل لینک ها به صورت هرمی افزایش می یابند و همین مسئله موجب شده است که به خرید بک لینک PBN شهرت یافته است .

بالا رفتن رتبه سایت

اگر بدون علم کافی شروع به اجرای PBN شوید، سایت شما به سرعت به سمت پنالتی شدن و به حذف از گوگل نزدیک می شود.

بک لینک PBN دارای انواع مختلفی میباشد. گفته میشود بیش از 200 روش برای لینک سازی وجود دارد. اما همه این روش ها ایده آل نیستند و تعداد بسیار کمی از آن دارای تاثیرات مطلوبی میباشند.

شما می توانید از پکیچ های سفارش بک لینک pbn یا سفارش رپورتاژ pbn مجموعه شیک رنک دیدن بفرمایید .

 

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۱۵:۱۹ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)

اهمیت خرید رپورتاژ PBN در سئو 2020

در دنیای وب شناخته شده ترین بخش، بخش تبلیغات میباشد و همگان با آن سروکار داشته یا لااقل با این تبلیغات مواجه شده اند. اما این تبلیغات دیگر مثل قبل بر روی کاربران تاثیرگذار نیست و همین مسئله سبب شده است که روش های جدید تبلیغاتی در صفحات وب به کار رود. رپورتاژ آگهی پی بی ان یکی از این روش ها میباشد. رپورتاژ آگهی در سئو و افزایش رتبه سایت بیشتر کارایی دارد.

 

رپورتاژ pbn

 

رپورتاژ pbn چیست؟

 PBNمخفف عبارت Private Blog Network میباشد، این عبارت به معنی شبکه ای از سایت های معتبر است. افرادی که با اصول سئو در گوگل آشنا هستند از راه های مختلفی برای بالا رفتن سایت در گوگل استفاده می نمایند که گرفتن بک لینک PBN یکی از این راه ها میباشد.

 

 

در صورت استفاده کردن از روش های این چنینی، گوگل با استفاده از الگوریتم هایی که استفاده میکند شناسایی خواهد کرد که شما از چه ترفندهایی استفاده کرده اید و در این صورت سایت شما جریمه خواهد شد و به اصطلاح از لیست نتایج گوگل پنالتی میشود. چون گوگل در شناسایی تبلیغات متنی بسیار هوشمندانه عمل میکند اما در خرید رپورتاژ PBN دیگر گوگل به سیستم لینک سازی شما شک نخواهد کرد و به آسانی رتبه سایت قابل ارتقا خواهد بود.

 

 رپورتاژ pbn

 

روش کار pbn چگونه است؟

در طرح رپورتاژ PBN رپورتاژ ادز با تکیه بر تیم فنی و سئوکار خود بهترین روش های لینک سازی شبکه ای را از طریق رپورتاژ ارائه می نماید. در پکیج های خرید رپورتاژ PBN به هیچ عنوان مشکلی در سئوی سایت شما اتفاق نخواهد افتاد.

روش کار این گونه میباشد که سئوکاران بین سایت هایی که از نظر اتوریتی دامنه با ارزش هستند لینک سازی را به صورت شبکه ای ایجاد میکنند. در واقع طوری تنظیم می نمایند که چند سایت به یکدیگر پیوند یا لینک میشوند. این روش لینک دهی شبکه ای نام دارد. در روش لینک دهی شبکه ای در همه صفحات وب سایت، کلمات کلیدی لینک داده میشد. به همین دلیل، برای گوگل به راحتی قابل شناسایی بود. در روش رپورتاژ ادز کلمات کلیدی در همه صفحات پیوند داده نمیشوند بلکه در یک متن طولانی به عنوان رپورتاژ آگهی نوشته میشود و این روش هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

 

لزوم خرید رپورتاژ PBN و مزایای آن

  • رپورتاژ، یک مقاله کامل و جامع برای معرفی شماست نه صرفا یک بنر تبلیغاتی
  • نسبت به سایر روش های تبلیغاتی رپورتاژ آگهی بیشتر توجه کاربران را جلب خواهد کرد.
  • رپورتاژ، باعث کسب رتبه بهتر برای وب سایت شما خواهد شد.
  • پس از درج آگهی شما هم یک نوع بازاریابی برای سایت شما خواهد شد و هم رتبه سایت بالا میرود.
  • رپورتاژ آگهی شما هیچوقت حذف نخواهد شد. یعنی رپورتاژ آگهی شما دائمی خواهد بود. این دائمی بودن سبب میشود که در مدت زمان طولانی رتبه سایت شما بالا برود.
  • برای رپورتاژ PBN نسبت به بقیه روش ها هزینه کمتری صرف خواهد شد. یعنی با صرف کمترین هزینه بهترین نتیجه را از آن سایت خود خواهید کرد.

​و در آخر 2 لینک برای خرید رپورتاژ پی بی ان مجموعه معتبر و با سابقه شیک رنک معرفی می گردد :

 

1-

https://www.chicrank.com/reportage.php

2-

https://www.chicrank.com/reporter.php

  

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۵۲:۴۸ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)

روغن آرگان برای پوست صورت

خواص بی نظیر روغن آرگان برای پوست صورت

روغن آرگان از هسته هایی که بر روی درختان آرگان بومی مراکش رشد می کنند تهیه می شود. این روغن اغلب به صورت  روغن خالص فروخته می شود،که مستقیما به صورت موضعی( روغن آرگان برای پوست صورت ) استفاده می شود.

همچنین این روغن فواید درمانی دیگری نیز دارد.

از آن در ساخت کپسول های تقویتی ، محصولات آرایشی مانند شامپو ، صابون و نرم کننده استفاده می شود.

روغن آرگان هم به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی برای بهبود سلامت پوست ، مو و ناخن ها استفاده می شود.

خواص مفید این روغن برای سلامت پوست ، به دلیل وجود ویتامین های مختلف می باشد.

فواید روغن آرگان برای پوست صورت

حفاظت از پوست در برابر صدمات ناش از نور آفتاب

طی مطالعاتی که در سال 2013 انجام شد مشخص شد که بانوان مراکشی مدت هاست که از این روغن آرگان برای حفاظت از پوست خود در برابر نور خورشید استفاده می کنند.

این مطالعه نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در روغن آرگان به محافظت از پوست در برابر رادیکال های آزاد ناشی از نور آفتاب کمک می کند.

در نتیجه از سوختگی و افزایش فشار خون جلوگیری می کند.


حتما بخوانید: آیا از خواص روغن جوجوبا اطلاع دارید ؟

همچنین در دراز مدت از ابتلا به سرطان پوست (مانند ملانوما)جلوگیری می کند.

بدین منظور شما می توانید از این روغن هم به طور موضعی و هم به صورت مکمل های خوراکی استفاده کنید.

مرطوب کنندگی پوست

شاید بتوان گفت بیشترین استفاده روغن آرگان رطوبت رسانی به پوست می باشد.

به همین دلیل است که اغلب در لوسیون ها ، صابون ها و نرم کننده های مو وجود دارد.

برای استفاده از خاصیت مرطوب کنندگی این روغن می توان از آن هم به صورت موضعی و هم به صورت مکل خوراکی  استفاده کرد.

این خاصیت به دلیل وجود ویتامین E ، که یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است،می باشد.

این ویتامین به حبس کردن مولکول های آب در پوست کمک می کند.

درمان تعدادی از بیماری های پوستی

روغن آرگان خواص درمانی بسیاری دارد از جمله خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی.

این دو خاصیت باعث کاهش علائم التهابات پوستی مانند پسوریازیس و روزاسه می شود.

برای درمان پسوریازیس روغن آرگان را به صورتی موضعی بر روی قسمت های آسیب دیده می مالند و برای درمان روزاسه از مکمل های خوراکی این روغن استفاده می کنند.

درمان آکنه

آکنه معمولا بر اثر افزایش تولید چربی(سبوم) که بر اثر افزایش سطح هورمون هاست به وجود می آید.

روغن آرگان دارای اثر ضد سبوم است که می توند مقدار سبوم روی پوست را کاهش دهد.

این خاصیت می تواند به درمان چندین نوع مختلف آکنه کمک کند.

بدین منظور شما باید حداقل دوبار در روز از روغن آرگان یا کرم های حاوی روغن آرگان استفاده کنید که نتایج آن بعد از 4 هفته خودش را نشان می دهد.

درمان عفونت های پوستی

یکی از کاربرد های سنتی روغن آرگان برای درمان عفونت های پوستی است.

روغن آرگان دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی می باشد که می تواند به درمان انواع عفونت های پوستی کمک کند.

برای درمان حداقل دوبار در روز روغن آرگان را در محل عفونت بمالید.

کمک به بهبود زخم
آنتی اکسیدان ها یکی از فواید قدرتمند این روغن به شمار می روند.

ترکیب آنتی اکسیدان و ویتامین E موجود در روغن آرگان به سرعت بهبود زخم ها کمک می کند.

برای بهره بردن از این خاصیت مکمل های روغن آرگان را به طور مرتب مصرف کنید.

تسکین دراماتیت آتوپیک

دراماتیت آتوپیک یک بیماری پوستی شایع با علائمی مانند خارش و قرمزی پوست می باشد.تحقیقات نشان داده است که استفاده از روغن آرگان به صورت موضعی در نواحی آسیب دیده می تواند به درمان علائم کمک کند.ویتامین E و خاصیت ضد التهابی طبیعی موجود در روغن آرگان هر دو باعث تسکین علائم بیماری می شوند.

در تحقیقاتی که بر روی اثر ویتامین E بر درمان دراماتیت انجام شد مشخص شد که افرادی که از ویتامین E استفاده کردند،علائم در آن ها کاهش یافته است.که این ویتامین به وفور در روغن آرگان یافت می شود.

اثر جوان کنندگی پوست
روغن آرگان از دیرباز به عنوان جوان کننده پوست مورد استفاده قرار گرفته است.در یک مطالعه،محققان دریافتند که این روغن در تاخیر دوران یاسگی نقش دارد و همچنین خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد.

بدین منظور شما می توانید از این روغن هم به طور موضعی و هم به صورت مکمل خوراکی استفاده کنید.

 

کاهش و پیشگیری از کشش پوست بعد از بارداری
علائم کشش پوست در دوران بارداری بسیار رایج است،با این حال ممکن است افراد دیگر هم آن را تجربه کنند.یک منبع مطالعاتی معتبر در سال 2016 نشان داد که استفاده از روغن آرگان باعث بهبود خاصیت ارتجاعی پوست می شود و روند درمان آن را بهبود می بخشد.


حتما بخوانید: تاثیر شگفت انگیز روغن خراطین بر ترک های دوران بارداری

به همین خاطر به محض این که علائم کشش پوست را حدس زدید یا مشاهده کردید حداقل روزی دوبار از روغن آرگان مستقیما روی منطقه آسیب دیده بمالید.

عوارض جانبی و خطرات
روغن آرگان معمولا برای افراد بی خطر است.اما با این حال برخی از افراد ممکن است در نتیجه استفاده از آن عوارض جانبی جزئی را تجربه کنند.

در صورت استفاده موضعی ، روغن آرگان ممکن است پوست را تحریک کند.روغن آرگان می تواند باعث ایجاد بثورات و آکنه شود.

برای جلوگیری از این امر،قبل از مصرف مقدار کمی از آن را روی بخش کوچکی از پوست خود بمالید تا مطمئن شوید پوست شما را تحریک نمی کند

در صورت استفاده خوراکی آن ممکن است فرد دچار ناراحتی های گوارشی از جمله:

حالت تهوع
نفخ
اسهال
شود.

همچنین ممکن است باعث :

از بین رفتن اشتها
در برخی افراد باعث واکنش پوستی مانند بثورات یا آکنه
شود.

در موارد بسیار نادر،افراد ممکن است عوارض جانبی شدید تری را در مصرف خوراکی این روغن تجربه کنند.

این عوارض شامل:

گیجی
اختلال در خواب
ضعف عمومی
افسردگی
اضطراب
می باشد.اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید،بلافاصله مصرف روغن آرگان را قطع کنید.

 

در آخر از شما کاربران عزیز بابت مطالعه این مطلب تشکر می کنیم و خوشحال می شویم که نظرات شما را درباره این مطلب بدانیم.

 


برچسب: روغن آرگان اصل ، روغن آرگان ،،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۴۳:۲۵ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)

روغن جوجوبا برای ریش

روغن جوجوبا برای ریش
مقدمه :
ریش همانند موی سر نیازمند به رسیدگی است، زیرا ریش محبوبیت زیادی در بین افراد دارد ‌. در حالی که همه‌ی مردان موهایی ضخیم نداشته یا طی عواملی کم پشت و رشد کمی دارند.

آیا با خواص روغن جوجوبا آشنا هستید؟ طی تحقیقات انجام شده روغن جوجوبا در رشد ، رویش ، تقویت و ضخامت ریش تاثیر بسزایی داشته است و موجب بهبود شده است. استفاده از روغن جوجوبا از دهه ۱۹۷۰ آغاز شد .

 

روغن جوجوبا :
روغن تولید شده در بذر گیاه جوجوبا ، درختچه ای بومی در جنوب غربی ایالات متحده ، مناطق بیابانی آریزونا ، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است . وزن روغن تقریبا ۵۰ درصد از دانه جوجوبا را تشکیل می‌دهد . روغن جوجوبا میزبان انواع مختلف پوست ، مو و ناخن است. علاوه بر استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم ، برای ریش نیز استفاده می کنند.

خواص روغن جوجوبا :
حاوی ویتامین‌های A ، E و D
برطرف سازی آکنه ، اگزما ، خشکی و چروک
پاکسازی سطح پوست از هر گونه مواد آرایشی
محافظت در برابر آفتاب
برقراری تعادل در چربی پوست
ضدباکتریایی و قارچ
تغذیه مو ، درمان شوره و ریزش مو
با نفوذ به ماتریس پوست موجب بهبود عملکرد سالیسیلیک اسید و رتینول می‌گردد‌.
 
عوامل موثر در رویش ریش و سبیل :
ژنتیک
کمبود ویتامین
سطح تستوسترون
عوامل محیطی
سبک زندگی
رژیم غذایی
مراقبت از پوست و مو
خواب کافی
سیگار
 
[caption id="attachment_1171" align="alignnone" width="850"] روغن جوجوبا برای ریش[/caption] 

علت استفاده از روغن جوجوبا برای ریش :
روغن جوجوبا سازگاری مناسبی با پوست صورت داشته و شباهت بسیاری با چربی طبیعی دارد که مشکلی ایجاد نخواهد کرد . با حفظ تعادل چربی پوست ، از پیدایش جوش بر روی صورت جلوگیری کرده و یکی از موانع رشد ریش را برطرف می‌سازد . وجود ویتامین های A ، B ، E و مواد معدنی سلنیوم موجب ضخامت ، رشد و تقویت ریش شده و از شکنندگی و آسیب ریش جلوگیری می‌کند . ماساژ دادن روغن جوجوبا بر روی پوست موجب تقویت و تحریک رشد موی ریش می‌گردد .

 
نتیجه گیری :
روغن جوجوبا به دلیل ساختار ویژه‌ای که دارد منافذی که موجب رشد مو می‌گردد را مسدود نمی‌کند ، زیرا روغن جوجوبا با نقش چربی طبیعی بدن را برای پوست انجام داده و رطوبت از دست رفته مو را جبران می‌کند و موجب بهبود بافت مو می‌گردد.

می توانید برای سفارش این محصول و یا دیگر محصولات ما ، همچنین مشاوره رایگان از طریق سایت طلای طبیعت و یا تماس ، به ما مراجعه کنید.

 


برچسب: سفارش روغن جوجوبا ، خرید روغن جوجوبا ، خواص روغن جوجوبا ، روغن جوجوبا ، روغن جوجوبا اصل ،،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۳۸:۴۲ توسط:پروانه راد موضوع: نظرات (0)